E-santechnika.lt parduotuvė. Katilai, granuliniai katilai, radiatoriai, vėdinimas, rakšluosčių džiovintuvai, vonios, priedai, tTMF katilai, nuotekų valymo įrenginiai

Prekių krepšelis
Prekių suma: € 0.00 (0 Lt)
Prekių kiekis: 0 vnt.
Peržiūrėti
Vartotojų prisijungimas:
Registracija
Slaptažodžio priminimas

Telefonas pasiteiravimui

+370 699 44 880

Darbo laikas I-V 15:00 -17:00

 

Užklausos forma
Prekių katalogas

Katilai

Katilų ir šildymo sistemų priedai

Degikliai

Valdymo automatika

Židiniai, krosnelės, pirties krosnys, kepsninės

Kaminai ir dūmtraukiai

Radiatoriai ir džiovintuvai

Kaloriferiai

Grindinis šildymas

Vamzdynai ir vamzdžiai

Kolektoriai

Vandens šildytuvai, talpos ir išsiplėtimo indai

Siurbliai

Vandens filtrai

Vonios įranga

Vėdinimas / Kondicionavimas

Nuotekų valymo įrenginiai ir talpos

Sanitarinė įranga ir reikmenys

Įrankiai

Suvirinimo įranga

Pavadinimas: Vandeninis kaloriferis LEO XL2
Šiluminė galia (kW): 10 - 72
Oro srautas (m3/val.): 2900 - 5800
Svoris (kg): 24
Spalva: Pilka
Korpusas: plienas+plastikas
Sąvybės: Didelis efektyvumas, paprasta lengva konstrukcija ir patikimumas
Kaina: € 485.00
(1674.61 Lt )
Sužinokite pristatymo kainą Kaina
--,-- --,-- Lt
PVM (21%): 0.00 0.00 Lt
Pristatymo paslaugos suma: 0.00 0.00 Lt
Į krepšeli

VANDENINIS KALORIFERIS LEO  XL2

LEO - trijų greičių FLOWAIR ašinis ventiliatorius, EPP korpusas, sukiojamas montavimo kronšteinas

 

 LEO vandeniniai oro šildytuvai - kaloriferiai yra skirti pramoninių, komercinių ir kitų didelių patalpų šildymui. LEO kaloriferiai susideda iš ventiliatoriaus ir šilumokaičio, prie kurio jungiasi karštas vanduo. Karštas vanduo sušildo šilumokaitį, ventiliatorius tolygiai nupučia šilumą į patalpas (1 pav.). Vanduo gali būti paduodamas iš: kieto kuro katilo, dujinio vandens šildytuvo, granulinio katilo, gali būti tiekiamas iš miesto tinklų ar kitos šildymo įrangos.
Pagrindinis kaloriferių privalumas yra jų gebėjimas greitai ir tolygiai sušildyti patalpas. Toks šildymo būdas nėra inertiškas, šiluma juntama vos prietaisams pradėjus veikti. Su programuojamu valdikliu galima ženkliai sutaupyti energijos, neprarandant šilumos komforto.
LEO kaloriferius galima sujungti su oro maišymo kamera LEO KM ir tokiu būdu sukurti paprastą ir efektyvią mechaninę vėdinimo sistemą.
Panaudojus DRV valdymo modulį, įrenginius galima valdyti per BMS.
Pagal specialų užsakymą LEO kaloriferius galima rinktis taip pat su milteliniu būdu dažytu metaliniu korpusu (bet kokia RAL spalva) arba su nerūdijančio plieno korpusu - INOX versiją.
Pasirinkę LEO vandeninius oro šildytuvus su EPP korpusu, gausite tą pačią – aukštą kokybę už dar geresnę kainą
LEO vandeninius kaloriferius su EPP korpusu verta rinktis, nes:
  • Šildytuvai yra sukurti ir pagaminti kompanijos FLOWAIR. Ši kompanija specializuojasi tik tokių šildytuvų gamyboje ir yra numeris vienas konkurencingoje Lenkijos rinkoje!
  • EPP korpusas. Polipropileno putplasčio (EPP) korpusas yra tvirtas ir elastingas, dėl jo sumažėja įrenginio svoris. Jis yra atsparus chemikalams, labai gerai valosi, sugeria šilumą, garsą ir virpesius.
  • Šildytuvai yra gaminami iš aukščiausios kokybės detalių: kokybiškas čekiškas LLOYD šilumokaitis, neprilygstamas vokiškas EBM firmos ventiliatorius.
  • Kokybės garantija – tai europietiškas gaminys, kurio techniniai parametrai atitinka deklaruojamas vertes, pažymėtas CE sertifikatu.
  • Modernus, patrauklus dizainas – įvertins kiekvienas patalpų savininkas.
  • Tylus ir taupus ventiliatoriaus darbas. Plastikinė sparnuotė ir naujos kartos bešepetėliai vokiški varikliai užtikrina tylų ventiliatoriaus darbą ir minimalias elektros sąnaudas.
  • Mažas svoris. LEO  kaloriferiai pasižymi mažu svoriu, todėl tvirtos nešančios konstrukcijos nėra būtinos. Šildytuvo sumontavimui pakanka vieno žmogaus.
  • Tinka patalpų vėsinimui ir vėdinimui. Naudojant šaltą vandenį galima pakeisti LEO  paskirtį iš šildymo į vėsinimą. Norint tiekti iš lauko šviežią orą, papildomai reikia prijungti recirkuliacinę kamerą.
  • Plačios pritaikymo galimybės: pramoniniai pastatai, dirbtuvės, automobilių salonai ir plovyklos, autoservisai, sandėliai, pavilijonai, sporto salės, parodų ir susirinkimų salės, prekybos centrai, bažnyčios, logistikos centrai ir kiti objektai.
  • Galimybė pasirinkti IP66 ventiliatorių. Šie ventiliatoriai pasižymi atsparumu dulkėms ir didelei drėgmei, todėl yra ypač tinkami naudoti drėgnose ar dulkėtose patalpose.

 Vandeninis kaloriferis, trijų greičių FLOWAIR ašinis ventiliatorius, EPP korpusas, sukiojamas montavimo kronšteinas, dviejų eilių šilumokaitis, 10-72 kW šildymo galia, oro srautas 2900/4600/5800 m³/val., ventiliatoriaus galia 270/370/520 W, svoris 23.2 kg, GARANTIJA 3 metai.